дома Вселена Балкански Глас Ви Пренесува: Кумановци не треба да се плашат само од...

Балкански Глас Ви Пренесува: Кумановци не треба да се плашат само од ковин 19 туку и од преварантот Драган Станковиќ

330
0
АКЦИЈА

Балкански Глас на Вистината ви го пренесува постот на Српска Напредна Странка во Македонија, за Драган Станковиќ. СНСМ ги предупредува граѓаните на Куманово да внимаваат на овој човек кој дава лажни ветувања и манипулира со граѓаните, а потоа бара од истите финансиски сретства. Овој ист човек е близок со функционери на СДСМ, и еден многу висок функционер во Владата на Македонија од СДСМ под чии ингеренции работи за возврат да му бидат простени направените превари . Погледнете го добро на сликата подолу и запамтете го!

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here