Вести

Живот

Фото

EVOKE- новата платформа на Г-ѓа Мелинда Гејтс. Бидете во тек со...

Животната сопатничка на Г.Бил Гејтс, Г-ѓа Мелинда Гејтс на својата Фејсбук страна ја промовираше својата нова платформа EVOKE каде може да се слушне гласот...

Балкан

Останато