дома Вселена Претседателот на Србија Александар Вучиќ: Фала им на лекарите од понеделник ...

Претседателот на Србија Александар Вучиќ: Фала им на лекарите од понеделник сум во полна работна форма

318
0
АКЦИЈА

Претседателот на Србија Александар Вучиќ, кој е примен на војно медицинската академија во Белград заради кардиоваскуларни проблеми, на друштвените мрежи им се заблагодари на и им порача дека од понеделник ќе биде во полн работна форма.

“Им благодарам на лекарите и запослените на ВМА. Фала имк на сите кои се грижеа. Веќе од понеделник ќе бидам во полна работна форма”, наведе Вучиќ на своите профили на Инстаграм и Твитер, каде што постави и фотографија на пораката која ја напиша.

Belgrad 16.noemvri 2019.- Pretsedatelot na Srbija Aleksandar Vucic, koj e primen na vojno medicinskata akademija vo Belgrad zaradi kardio vaskularni problemi, se zablagodari na drustvenite mrezi na zaposlenite vo taa institucija i poraca deka od ponedelnik ke bide “vo polna rabotna forma”.

Izvor: Tanjug

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here