Кинеската амбасада му даде донација од неколку десетици пакети високо-квалитетни тефтери...

Кинеска донација на ден 02-12-2020 беше предадена на Основното училиште Св. Килрил и Методиј од Кучевиште. Донацијата изнесува ...

СРБИТЕ ЌЕ НАВИВААТ ЗА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКО: „ПАНДЕВ Е ИКОНА“

Успехот на македонската фудбалска репрезентација одекна секаде во светот, а најгласно во регионов. Покрај стандардната Хрватска која со години е во ТОП10...

FASHION WEEK

DON'T MISS

GADGET WORLD

LIFESTYLE

MOBILE AND PHONES

STAY CONNECTED

0фановикако
957следбенициследете
5,219претплатницисе претплатите

LATEST REVIEWS

Кинеската амбасада му даде донација од неколку десетици пакети високо-квалитетни тефтери...

Кинеска донација на ден 02-12-2020 беше предадена на Основното училиште Св. Килрил и Методиј од Кучевиште. Донацијата изнесува ...