дома Вселена Во Сопиште комплекси во Амерички стил, мини населби со по 14...

Во Сопиште комплекси во Амерички стил, мини населби со по 14 куќи затворен систем

195
0
АКЦИЈА
ПОСЛЕДНА КУЌА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА!!!
Куќата со реден број 7, последна во низата модерни и урбани куќи кои ги задоволуваат потребите на едно модерно семејство во целост!
Нека среќната 7ца биде Вашиот топол и среќен дом 🍀
За да Ви помогнеме во Вашиот избор, Ви претставуваме само дел од предностите кои би ги добиле доколку ја купите, и тоа:
• За локацијата
Сопиште е:
– населба која е оддалечена на само 7 километри од центарот на Скопје;
– со поволна географска положба;
– расположена на југоисточната падина на планината Водно на надморска височина од 540 метри;
– со умерено-континентална и планинска клима, помали температурни осцилации, поголеми врнежи, поинтензивно осончување и мала честина на магли и со
– опкруженост со шума и чист воздух дури и во периодите кога Скопје е најзагадено.
• За куќите
Куќите се високо енергетско ефикасни, со модерен и функционален дизајн и плански осмислен простор кој ги задоволува потребите на едно урбано семејство.
При изградба на куќите од Комплексот Ветрило 2, се користат високо квалитетни материјали од реномирани производители, се обезбедува врвна звучна и термичка изолација, а статиката за објектот е сеизмички проверена.
Контактирајте не ………..

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here