дома Македонија Арсовска до 3aeв: Нека си ја спреми ocтaвката за во понеделник

Арсовска до 3aeв: Нека си ја спреми ocтaвката за во понеделник

213
0
АКЦИЈА

Данела Арсовска рече дека нема да седне на иста маса со лица кои ја навредуваат и понижуваат. Таа рече нема променето име како што се пишува јавно, а тоа може да се докаже со извод од матична книга на родени. Негираше дека има бугарско државјанство

“Јас не поднедувам оставка, а тој нека си ја спреми оставката за во понеделник”, рече Арсовска упатувајќи порака до Зоран Заев.

Претходно премиерот Зоран Заев изјави дека кандидатката Данела Арсовска која е независен кандидат за градоначалник на Град Скопје поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, има бугарско државјанство.

Превземено од: https://infomax.mk/wp/%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BE-3ae%D0%B2-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%98%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8-oc%D1%82a%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0/?fbclid=IwAR0fkIna3kMhGP2d-SLR5Q6OECjQQgVgWwPrmeEQb39xozjQBVcHv4iAvTY

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here