дома Македонија Дали вака кpaјот мириca: Hиколocки ги обjaви бугapcките фиpми на 3aeви

Дали вака кpaјот мириca: Hиколocки ги обjaви бугapcките фиpми на 3aeви

248
0
АКЦИЈА

Огромна АФЕРА со ВАКЦИНИ и обид да се земе ПРОВИЗИИ за истите. Афера од која паѓа и ќе падне Влада.

Што прави Заев? Повикува пријател. Се јавува кај Каракачанов да смислат нешто за ДЕФОКУС. Ама ОЧАЈНИ се не поминува.

Јас друго државјанство освен МАКЕДОНСКО немам! Ама Заеви фирми во Бугарија ИМААТ!


Извор:https://infomax.mk/wp/h%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bboc%d0%ba%d0%b8-%d0%b3%d0%b8-%d0%be%d0%b1ja%d0%b2%d0%b8-%d0%b1%d1%83%d0%b3apc%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%84%d0%b8p%d0%bc%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-3ae%d0%b2%d0%b8/?fbclid=IwAR0tAsb1YcnBlRQsSnriFjOwbaXaT5X0qrggdQBu962AXe_PbwttS2w9E08

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here