дома Вести Граѓаните имаат најголема доверба во ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски – покажа анкетата...

Граѓаните имаат најголема доверба во ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски – покажа анкетата на СИА ВИСТА

231
0
АКЦИЈА
Граѓаните имаат најголема доверба во ВМРО-ДПМНЕ и Христијан Мицкоски – покажа анкетата на СИА ВИСТА

Институтот за стратегии, истражувања и анализи СИА ВИСТА за сопствени потреби направи анкета на јавното мислење. Анкетата е спроведена телефонски во период од 21.12.2020 – 25.12.2020 врз 1.523 испитаници при што е водено сметка за демографската структура и етничката припадност. При анализата опфатени се сите изборни единици. Маргиналната грешка е плус, минус 1.5%.

Нарачател и спроведувач на анкетата е тимот на Институтот СИА ВИСТА, резултатите кои ќе се објават во два дела се користат за потребите на анализите на институтот.

Еве ги резултатите:

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here