дома Балкан Абазовиќ го чува полиција

Абазовиќ го чува полиција

246
0
АКЦИЈА

Од управата на полицијата не се огласија по поводот како би објасниле да ли на лидерот на Граѓанското движење УРА- му се заканува опсаност.

Дритан Абазовиќ

Потпретседателот на владата Дритан Абазовиќ синоќа доби полициско обезбедување.

Тоа е сторено само неколку дена по што од управата на полицијата е соопштено дека нивните службеници не располагаат со податоци дека е загрозена неговата или безбедноста на членовите на неговото семејство.

Спрема информациите на “Вјести” пет полициски службеници задолжени се за пратењето на лидерот на граѓанското движење УРА, кој е именуван за потпретседател на владата за координација за службите за безбедност.

Од управата на полицијата не се огласија по тој повод- како би објасниле да ли увиделе дека на Абазовиќ му се заканува опасност.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here