дома Балкан Астонс: ЦГ популарна помеѓу богатите кои сакаат “Златна виза”

Астонс: ЦГ популарна помеѓу богатите кои сакаат “Златна виза”

234
0
АКЦИЈА
Црна Гора популарна помеѓу богатите кои сакаат “Златна виза”

Црна Гора е една од најпопуларните држави за милионери кои сакаат да тобијат таканаречена ” Златна виза” по пат на вложување или давање донации на одредена држава, покажува листата која ја објави компанијата Астонс, која се занимава со пружање услуги на инвестициони имиграции и преселувања.

Многу земји ја поседуваат програмата под име “Златна виза”, односно “Државјанство по пат на вложување” или “добивање на виза по пат на инвестирање”, каде што богати поединци можат да вложуваат во земјата во замена за нејзино државјанство или пребивалиште.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here