дома Балкан Драгиша Милетиќ им ја честиташе победата и коалициониот договор на опозицијата во...

Драгиша Милетиќ им ја честиташе победата и коалициониот договор на опозицијата во Црна Гора.

534
0
АКЦИЈА

Српска напредна странка во Македонија со големо воодушевување им го честита коалициониот договор на демократската опозиција во Црна Гора која е победоносна и воедно спасоносна за Црна Гора и нејзините жители и граѓани. Конечно по триесет години криминален режим на власт доаѓа вистинска демократска опозиција која према сите најави има за цел колку е тоа можно несметано да им ја врати вистинската вера на жителите и граѓаните не само во институциите туку и во Бога, што беше највеќе скрнавено до сега од досегашниот триесет годишен сеатеистички режим кај многу кои до сега беа попречувани во својата вера и јавно со рушење на Цркви и Манастири. Навистина со падот на триесет годишниот режим се враќа слободатата кај многу који живеаа за овој момент.

Среќно нека ни биде.

Србите и Црногорците се браќа, тоа е ист народ, тоа е вистинска слобода.

Драгиша Милетиќ.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here