дома Вселена Филмот Back to the future прогласен за еден од најдобрите филмови во...

Филмот Back to the future прогласен за еден од најдобрите филмови во светот на популарниот филмски сајт www.smb.com

320
0
АКЦИЈА

Posterot od filmot”Back to the future”

Филмот “Back to the future” режиран од Америкаснкиот режисер Роберт Ле Земекис кој заедно со Боб Гејл- Мајкл Роберт Гејл го имаа напишано за многумина надоброто филмско сценарио. Беа инспирација за многу генерации ширум светот. Поп модата беше инспирирана од овој филм, рок сцената исто така и навистина ја промени културата во сите нивоа. Ова филмско остварување на многу интересен начин е приказ за двајца јунаци кои покрај сите интересни доживувања и научни откритјиа поминуваат низ многу опасни ситуации, све во име за доброто на науката во светот. Тие своите научни откритија ги користат да го спасат светот и цивилизацијата. Нивниот став кон светот е мир или борба против оние кои сакаат да манипулираат со науката во зли цели. Тие се борат против злите намери за своите животи и животите на Своите Најблиски. Тие откриваат детали за своите животи Кои првично неможат да бидат променети но соочувајќи се со големи неправди тие накао успеваат да ги променат сите тие зла во сигурна и безбедна иднина
за себе и своите семејства и блиските и за сите оние кои веруваат во можноста за подобар и Побезбеден свет и цивилизација. Филмот као и некогаш повторно е популарен меѓу младите генерации. За многумина вистински почитувачи на Филмот овоj филм е составен а за некои и неизбежен дел од домашните колекции. www.smb.com или soul movie box

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here