дома Вести Геге Демировски Претседател на Народна Партија на Ромите, до кумашинот на Зоран...

Геге Демировски Претседател на Народна Партија на Ромите, до кумашинот на Зоран Заев директорот на 8 септември

1215
0
АКЦИЈА

Дали ние ромите сме ви за експерименти? Ако не е така нека ме деманира Директорот на 8 септември и министерот Венко Филипче! Како е можно еден ром да има две дијагнози за неговата смрт? Едната е дека починал од природна смрт а другата е дека починал од ковин-19! Што е вистината? Вистината е дека ние сме им монета за поткусурување на владеачката партија и остварување на нивните цели! СДСМ и нивната власт треба да се вразумат и да знаат дека ние ромите немаме по неколку животи па едниот можеме да го живееме во ваша корист! Во продолжение и неговиот Facebook статус https://www.facebook.com/search/top/?q=gege%20demirovski&epa=SEARCH_BOX

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here