дома Вселена Народот побесна!!! Наместо да собира пари од криминалците, владата ќе го цеди...

Народот побесна!!! Наместо да собира пари од криминалците, владата ќе го цеди народот за нови 3 денари акциза на нафтата

527
0
АКЦИЈА

Портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа соопшти дека акцизата на нафтените деривати се зголемува за 3 денари.

Како што истакна Хоџа, сите средства ќе одат во буџетот на РСМ, односно во фондот за справување со корона вирусот.

превземено од: МК пресhttps://mkdpress.site/archives/813?fbclid=IwAR2aePxS6w6VRHX6z10bTLabH9NSfmQdrgY3H3-we6kfm1Ucv9h8l31-2Ew

https://mkdpress.site/archives/813?fbclid=IwAR2aePxS6w6VRHX6z10bTLabH9NSfmQdrgY3H3-we6kfm1Ucv9h8l31-2Ew

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here