дома Вселена Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ ја загрозува безбедноста на граѓаните од...

Градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ ја загрозува безбедноста на граѓаните од ромска припадност

495
0
АКЦИЈА

Саша Богдановиќ ја загрозува безбедноста на граѓаните од ромска припадност, а со самото тоа ризикува да се прошири вирусот ковин-19 во Општина центар и Град Скопје. СДСМ и високите функционери на СДСМ во време на пандемија работат спротивно препораките од свецката здравствена организација. Но повеќе од очигледно е дека побитни им се политичките поени од колку здравјето на жителите од Општина Центар и Град Скопје. Апропо искуството од Куманово можеме да очекуваме исто така да се влоши ситуацијата и во Скопје поради непочитување на дадените насоки од СВЕЦКАТА ЗДРАВСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА погледнете подолу на линкот сами и заклучете. https://www.facebook.com/hashtag/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82?source=feed_text&epa=HASHTAG

На долната слика има деца срамно е и несовесно да бидат изложени на ризик од вирусот корона во ек на пандемијата која го зафати целиот свет за ситни политички поени има време за тоа политичари нека ви проработи свеста воопшто ако сте свесни или само ги слушате партиските насоки слепо без разлика на ризиците.ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here