дома Вселена Американскиот портал „Beautiful Women Pedia“ ја прогласи Соња Зекиќ за најубава природна...

Американскиот портал „Beautiful Women Pedia“ ја прогласи Соња Зекиќ за најубава природна жена на светот.

334
0
АКЦИЈА

Американскиот портал „Beautiful Women Pedia“, босанката Соња Зекиќ (27) ја прогласи за најубава природна жена во светот.

Соња Зекиќ со својата раскошна убавина

Соња е дипломиран економист и работи по струка во Сараево, а претходно се појави во неколку музички сотови и постигна голем успех.

Инаку, американскиот портал напиша дека Соња Зекиќ е посебен пример за совршена и природна убавина на една девојка. Има совршено тело и блескаво лице, како беспрекорни женски атрибути. И затоа е прогласена за најубава природна жена во светот. Убаво е, но и тешко да се најде таква убавина бидејќи живееме во свет со генетски модифицирана храна, пластична хирургија, фотошоп и слично пишува порталот.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here