дома Вселена Претседателот на Србија Александар Вучиќ, во утринското гостување на “Ново Утро” зборуваше...

Претседателот на Србија Александар Вучиќ, во утринското гостување на “Ново Утро” зборуваше за економските достигнувања и идните економски и општествени планови на Србија

349
0
АКЦИЈА
Претседателот на Србија Александар Вучиќ во гостувањето на ‘Ново Утро’

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ во своето гостување на „Ново утро“ на телевизија Пинк, потврди некои од досегашните резултати на економски план на Србија и нови кои се евидентни најавувајќи дека деловната култура во компаниите овозможува клима на смирена и марлива работа и пред се лојалност како особина, кои се неопходни за напредокот на компаниите.

Тој исто така не пропушти можност да ги искритикува оние кои де синоќа беа на власт во Србија заради нивната како што тој вели, лоша политика пред се во економијата и останатите сфери на друштвото.

„Не доведоа до питачки стап, ја упропастија Србија. А од друга страна, нивните фирми многу напредуваа.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here