дома Вселена Скијање без снежна подлога по големиот Кинески ѕид

Скијање без снежна подлога по големиот Кинески ѕид

336
0
АКЦИЈА
Скијачот без снежна подлога на големиот Кинески ѕид

Некогаш за скијање не е потребен снег, потребни се само доволно лудост, храброст, желба за авантура и за адреналин. Вака изгледа „скијање на суво“ по големиот Кинески ѕид.

Извор: taratur.mk

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here