дома Вселена Мигрант силувал две студентки во Љубљана

Мигрант силувал две студентки во Љубљана

361
0
АКЦИЈА

Државјанин на Мароко 38, кој при крајот на септември излегол од затвор по двегодишната казна заради грабеж, уапсен е заради силување на две студентки во Љубљана.

Поглед на градот Љубљана порај реката Љубљаница

Спрема пишувањето на весникот Дневник, тој пред судијата бил изнесен при крајот на октомври, и задржан е во притвор.
Љубљанската полиција соопшти дека првото кривично дело го направил во студентски дом, а другото 10 дена подоцна во центарот на градот.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here