дома Вселена Каролина Гочева во свој стил ја одбележа есента со неколку инстаграм фотографии

Каролина Гочева во свој стил ја одбележа есента со неколку инстаграм фотографии

332
0
АКЦИЈА
Каролина Гочева во есенско топло издание со здолниште до над коленици и кратко женско сако ја обележи есенската сезона преку својот Инстаграм профил.

Нашата каролина Гочева која секогаш се истакнувала со својот стил, кој е уникатен и доста примамлив а воедно и оддава со некоја посебност, која како да им е достапна на малкумина кои точно знаат што е пригодно и природно за нив во секоја ситуација, годишно време или евент, ја одбележа есента како едно од најубавите годишни времиња со неколку фотографии поставени на нејзиниот инстаграм профил. Коментарите како и секогаш со исклучок на поедини хејтери беа позитивни и искрени за најновите есенски фотографии на нашата Каролина Гочева.

АБПСК

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here