дома Вселена Сараево ветува една од најдобрите новогодишни забави во регионот

Сараево ветува една од најдобрите новогодишни забави во регионот

322
0
АКЦИЈА
Сараево смпремно за една од најдобрите новогодишни забави на Балканот

Градот Сараево и оваа година на своите граѓани, гости и туристи кои е планирано да допатуваат секаде од Балканот и Светот ќе им понуди новогодишна ноќ за паметење со настапот на една од најголемите ѕвезди во регионот изведувачот Жељко Јоксимовиќ, речено е денеска на пресконференцијата во градот Сараево некогашниот зимски олимписки Балкански центар.

Граѓаните, гостите и туристите кои се очекуваат ќе имаат можност новата 2020. година да ја пречекаат на плоштадот Босна и Херцеговина во самиот центар не некогашната Балканска олимиска престолнина, градот Сараево.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here