дома Балкан Зоран Заев го чекаат две столчиња, и премиер и министер за финансии

Зоран Заев го чекаат две столчиња, и премиер и министер за финансии

286
0
АКЦИЈА
Премиерот и новиот министер за финансии Зоран Заев

Претседателот на Владата Зоран Заев покрај премиер ќе биде и министер за финансии.

„Обврската за министер за финансии, покрај премиерската функција ќе ја вршам јас одреден период. Оваа одлука ја донесов заради тоа што оваа година ќе биде година за економијата. Тевдовски ќе работи околу мене, како советник. Следуваат храбри одлуки од кои бенефит ќе имаат сите граѓани“, рече Заев.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here