дома Балкан Жени во бизнисот, посебно на Балканот-како тоа тешко звучи

Жени во бизнисот, посебно на Балканот-како тоа тешко звучи

374
0
АКЦИЈА
Европска банка за реконструкција и развиток

Шведска, Италија и Луксембург обезбедија додатни 3,8 милиони евра донаторкси средства за подршка на претприемачите од Западниот Балкан, за уште пет години од програмата Жени во бизнисот.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here