дома Балкан Од Белград до Скопје за три и пол сата. Вечерва свечено отварање...

Од Белград до Скопје за три и пол сата. Вечерва свечено отварање на кракот од коридорот 10 во присуство на Вучиќ и Заев

409
0
АКЦИЈА
Александар Вучиќ и Зоран Заев вечерва на отварање на кракот од коридорот 10. Од Белград до Скопје за три и пол сата.

Кракот на коридорот 10 низ Грделичката клисура се отвара вечерва во присуство на претседателот на Србија Александар Вучиќ и премиерот на Македонија Зоран Заев, што на патниците во двата правци значајно ќе им го олесни возењето, а посебно ќе им биде корисно на туристите од Европа који ќе патуваат за Грција.

Србија конечно го изгради овој крак за кој во некои дамнешни времиња многу се зборуваше. Поминувањето низ клисурата ќе им овозможи заштеда на време на Европските, Српските и Македонските патници во двата правци, така да од Белград до Скопје ќе се стигнува за три и пол сати.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here