дома Балкан Ново задолжување на владата од 3 милијарди денари

Ново задолжување на владата од 3 милијарди денари

389
0
АКЦИЈА
На денешната закажана аукција планирано е владата да се задолжи 3 милијарди денари

Владата продолжува редовно да се задолжува на домашниот пазар. Министерството за финансии за денес има закажано нова аукција на хартии од вредност со која планира да повлече нови 3 милијарди денари односно 49 милиони евра.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here