дома Живот За спас на планетата Џејсон Мамоа ја избрика брадата

За спас на планетата Џејсон Мамоа ја избрика брадата

629
0
АКЦИЈА

Во официјалното соопштение познатиот глумец Џејсон Мамоа со тешко срце ја обавести јавноста дека неговата седум годишна стара брада станала минат. Неговиот нов изглед предизвика поделени мислења помеѓу фановите. На многумина им е тешко да го замислат Џејсон Мамоа без брада по која толку години беше препознатлив и која беше заштитен знак на естетиката и на некои од неговите најзначајни улоги, како што се Кал Дрого од Играта на престолите или Аквамен. „Збогум Дрого – се избрикав!“

Глумецот се одлучи и овој миг да го подели со своите обожаватели така што го сними самиот процес на брикање и го сподели на друшвените мрежи.

„Збогум Дрого, збогум Артуре Kари, пријатно Деклан“, се збогува Џејсон Мамоа додека ја бричи својата брада.

Меѓутоа Мамоa не отиде во пустина и не ја избрика својата брада без причина Тој, впрочем, го направи тоа како би ја подигнал свеста на луѓето повеќе да се грижат за здравјето на нашата планета. Познатиот актер веќе долго време ја промовира потребата за рециклирање на алуминиум и обрнува внимание на погубност од пластиката.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here