дома Балкан Амриканскиот наградуван филм-мејкер и телевизиски продуцент Kahane Cooperman деновиве престојува во нашата...

Амриканскиот наградуван филм-мејкер и телевизиски продуцент Kahane Cooperman деновиве престојува во нашата држава.

456
0
АКЦИЈА

Kahane Cooperman, an award-winning documentary filmmaker and television producer in Amrican Corner Stip, North Macedonia

Наградуваниот филм-мејкер и телевизиски продуцент Кахејн Купермен деновиве ќе биде во Северна Македонија кадe што ќе работи со млади и искусни филм-мејкери од нашата држава.

The American Film Showcase програма на Американскиот Стејт Департмент за размена на уметнички и филмски искуства е продуцирана од школата за драмски уметности во Јужна Каролина.

Работејќи со 50 Американски амбасади ширум светот секоја година AFS донесува нови и нови наградувани американски модернистички документарни филмови со независен наратив и storytelling-со порака точно знаејќи како, на публиката ширум светот.

Young participants in lecture held by Kahane Cooperman in American Corner Stip, North Macedonia. 4.18.2019

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here