дома Балкан Бранко Огњановски алијас Миле Паника се обрати до Зоран Заев со Твитер...

Бранко Огњановски алијас Миле Паника се обрати до Зоран Заев со Твитер порака

616
0
АКЦИЈА

Hуморист Бранко Огњановски попознат како Миле Паника се огласи со Твитер порака до Зоран Заев.

“Ја не знам зашто Заев брза сите сра*а да ги направи во оваа година, као да ќе нема живот и во 2019”, напиша Миле Паника на Твитер.

Бранко Огњановски до сега ретко се јавувал со политички ставови и со коментари врзани за политиката, додека неговото алтер его Миле Паника редовно ги коментираше политичките збиднувања на нашиве подрачја воопшто и во Македонија разбира се….

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here