дома Македонија Да и помогнеме на Сара од срце

Да и помогнеме на Сара од срце

476
0
АКЦИЈА

Ве замолуваме сите кои сте во можност да донирате барем и минимални парични средства колку што ви дозволува буџетот на броевите 143102 ТЕЛЕКОМ и 145480 ВИП.На семејството на Сара му се потребни 200.000 евра кои тие ги немаат во моментов и сеуште не се собрани. Акцијата е во тек. Ве замолуваме да помогнеме колку што можете и да спасиме еден млад живот.

Балкански глас на вистината се влучува во кампањата за помош и собирање парични средства за побрзо лекување и оздравување на Сара.

Да докажеме дека сме хумани и дека можеме да им помегнеме на оние на кои нашата помош им е најпотребна. Животот нема цена.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here