дома Балкан Човекот на Милошевиќ што го бркаше НАТО и тогашен Претседател на...

Човекот на Милошевиќ што го бркаше НАТО и тогашен Претседател на ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА НА СРБИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА сега му чува грбот на Заев!!!

915
0
АКЦИЈА


Лидерот на Српската напредна странка за Македонија Драгиша Милетиќ е во првите редови на денешниот собир за промена на името и влез во ЕУ и НАТО.

Проблемот со Милетиќ за разлика од голем број други политичари кои од секогаш биле за НАТО е што тој во минатото отворено се залагаше за бркање на НАТО од Македонија.

На видео од времето на Косовскиот конфликт Милетиќ кој тогаш беше лидер на Демократската партија на србите во македонија тој повикува на бркање на НАТО од Македонија.

Драгиша Милетиќ беше човек кој важеше за многу близок на режимот на Слободан Милошевиќ а сега е советник за малцински права на премиерот Заев.

Драгиша Милетиќ секогаш стапува на сцена кога треба да се случи несто големо или некаков пресвт, кој е заправо Драгиша Милетиќ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here