дома Балкан Повторно србите му се криви на Љубчо, помеша музика политика и култура...

Повторно србите му се криви на Љубчо, помеша музика политика и култура во едно: Зборуваат за идентитет а скокаат на српска музика

618
0
АКЦИЈА

Љубчо Георгиевски

ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ ЗА МАКЕДОНСКИОТ ИДЕНТИТЕТ

Публикувахте от Pogled.mk в Понеделник, 30 юли 2018 г.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here