дома Балкан За воља на висината Министерството за здравство сеуште го нема одобрено тендерот

За воља на висината Министерството за здравство сеуште го нема одобрено тендерот

427
0
АКЦИЈА

Министерството за здравство сеуште не го одобри тендерот за набавка на Тестови и реагенси за биохемиски, имунолошки, хематолошки, коагулациони и гасни анализи со отстапување на потребната опрема (анализатори) на бесплатно користење за потребите на Јавните здравствени установи во РМ.

Во соопштението на страната на Министерството за здравство се вели дека Министерството за здравство ќе ја разгледа понудата со целокупната документација во законски одредениот рок. Во моментов постапката е во фаза на евалуација и сеуште не е спроведена електронска аукција.

Еве го целото соопштение

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here