дома Балкан Денеска на пладне Никола Груевски ќе го брани докторатот

Денеска на пладне Никола Груевски ќе го брани докторатот

506
0
АКЦИЈА

Поранешниот премиер Никола Груевски на денеска на Економскиот факултет во Скопје ќе ја брани својата докторска дисертација.

Дисертацијата на м-р Груевски е со наслов „Економските ефекти на различните видови меѓународни текови на капитал, со посебен осврт на Република Македонија“.

Одбраната е закажана за 12 часот.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here