дома Балкан Бачев за српска Правда: Поднесовме барање до влада за оповикување на признавањето...

Бачев за српска Правда: Поднесовме барање до влада за оповикување на признавањето на Косово

533
0
АКЦИЈА

Јнако Бачев кој не припаѓа ниту на власта ниту на опозицијата предводена од ВМРО, и кој станува се повеќе интересен за јавноста и народот, во своето интервју за српската Правда меѓу останатото открива дека поднел барање до македонската влада за повлекување на признавањето на Косово кое владата го призна како независна држава 09 октомври 2008.година.

Единстваена Македонија го поднела тоа барање на 23 април оваа година. Бачев вели дека доколку дојдат на власт во Македонија, во што е и уверен, прво нешто ќе биде поништувањето на признавањето на Косово од страна на Македонија покрај конфискациите на имотите и средствата на сите оние кои се збогатиле благодарјеќи им на привилегиите кои ги нуди власта без обзир да ли се работи за ВМРО или СДСМ.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here