дома Балкан Влада: Одлуката на Иванов нема да влијае на примената на договорот со...

Влада: Одлуката на Иванов нема да влијае на примената на договорот со Грција

443
0
АКЦИЈА

Владата денска соопшти дека одлуката на претседателот Ѓорѓе Иванов да не го потпише договорот за ратификација нема да влијае на имплементацијата на тој договор.

Ѓорѓе Иванов денеска одби да го потпише договорот затоа што според него тој договор не е во склад со уставот на Р. Македонија

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here