дома Балкан 56,52 проценти од граѓаните на БиХ се за членство во Европската...

56,52 проценти од граѓаните на БиХ се за членство во Европската унија

441
0
АКЦИЈА

На евентуален референдум, 56,52 проценти од граѓаните на БиХ би гласале за членство во Европската унија, покажа истражувањето кое го спроведе Дирекцијата за европски интеграции на БиХ

Како што пренесува ФЕНА, Советот на министри на БиХ ја усвои денес информацијатаo за тоа истражување на јавното мислење, чии резултати се објавени под наслов “Ставовите на граѓаните за членството во ЕУ и за процесот на интегрирање”.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here