дома Балкан Македонската влада за спекулациите во регионалните медии

Македонската влада за спекулациите во регионалните медии

444
0
АКЦИЈА

Македонската влада останува посветена на изнаоѓањето решение за прашањето за името на државата кое ќе го штити и зачува достоинството и идентитетот на граѓаните на Македонија, наведуваат од Македонксата влада.

Исто така се наведува дека “Спекулациите на регионалните медиуми во овие чуствителни моменти не придонесуваат на оваа стратешка цел од национален интерес”.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here