дома Балкан Започна антивладиниот протест во организација на ВМРО-ДПМНЕ. Се веат германски, македонски и...

Започна антивладиниот протест во организација на ВМРО-ДПМНЕ. Се веат германски, македонски и партиски знамиња

699
0
АКЦИЈА

Во моемнтов започна антивладиниот протест пред влада во организација на ВМРО-ДПМНЕ. Се очекуваат говори на Кристијан Мицковски и останатите од коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ. Во народот кој е искочен на протестот можат да се забележат знамиња со ѕведата од Кутлеш, знамиња на Германија како и партиски знамиња на ВМРО-ДПМНЕ.

На бината каде што подоцна свои говори ќе одржат челниците на ВМРО-ДПНЕ покрај партиското и знамето на Македонија поставено е и знамето на Европската унија.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here