дома Вести Мицкоски: Студентите ја напуштаат земјата – своето парче леб, својата кариера, ја...

Мицкоски: Студентите ја напуштаат земјата – своето парче леб, својата кариера, ја градат во некоја туѓа земја

465
0
АКЦИЈА


Студентите си заминуваат од Македонија – она за тоа што ние ги учевме, она за што ние ги обучувавме не можеме како Македонија да го користиме. Ја напуштија земјата и сега своето парче леб, својата кариера, својата професионална наобразба за жал ја градат во некоја туѓа земја, вели лидеорт на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. Мицкоски додава ваква апатија никогаш не било во Македонија. Не излажаа, не изневерија. Ветуваа живот донесоа чемер и јад.

Превземено од : 24 вести

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here