дома Вести Во моментов се одржува четвритот конгрес на НСДП

Во моментов се одржува четвритот конгрес на НСДП

500
0
АКЦИЈА

Во моментов се одржува четвритоот конгрес на НСДП. Актуелниот претседател Тито Петковски се обрати до присутните во говорот кој го одржа.

Тој меѓу останатото нагласи дека со промената на власта Македонија излезе од еден темен период во историјата. Нагласи дека се залага државата да ги финасира политичките партии како не би имало корупција и малверзации, исто така се осврна и на производството на храна за кое Македонија има и те како добри услови, како што е извозот на пченица.

Големиот број присатни во салата го поздравија говорот на актуелниот претседател.

Во исполнетата сала до последно место, од гостите присутни беа и Миле Зечевиќ, Сафет Бишевац, Драгиша Милетиќ, Љубе Бошковски и останати.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here