дома Балкан Лидерите на Балканот денес во Скопје, безбедносните мери подигнати на прв степен

Лидерите на Балканот денес во Скопје, безбедносните мери подигнати на прв степен

514
0
АКЦИЈА

Во Скопје се денес безбедноните мери подигнати на прв степен на спремност, заради одржување на собирот во рамките на Процесот Брдо-Бриони и присуството на големиот број претседатели, премиери и високи европски претсавници.

Во градот сообраќајот се одвива под посебен режим, а полициските контроли се строги, градот го надлетуваат и хеликоптери.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here