дома Вести Од 3 „свиркачи“ од УБК згрижен е само Верушевски, зошто Лазаревски и...

Од 3 „свиркачи“ од УБК згрижен е само Верушевски, зошто Лазаревски и Костовски се оставени на улица?

575
0
АКЦИЈА

Од 3 „свиркачи“ од УБК згрижен е само Верушевски, зошто Лазаревски и Костовски се оставени на улица?

Од тројцата „свиркачи“ од УБК згрижен е само Зоран Верушевски (советник на премиерот) – зошто Ѓорѓи Лазаревски и Ѕвонко Костовски се оставени на улица?http://360stepeni.mk/article/647/od-3-svirkachi-od-ubk-zgrizhen-e-samo-verushevski-zoshto-lazarevski-i-kostovski-se-ostaveni-na-ulica

Публикувахте от 360 stepeni в 3 април 2018 г.

Превземено од: 360 stepeni

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here