дома Македонија Ќерката на Митко Чавков кратко одговори на две прашања од Васко Ефтов...

Ќерката на Митко Чавков кратко одговори на две прашања од Васко Ефтов во неговата емисија (Видео)

539
0
АКЦИЈА

Ќерката на Митко Чавков на гостувањето во емисијата на Васко Ефтов на две негови прашања кратко одговори:

1.Васко Ефтов ја запраша да ли се чуствува како ќерка на терорист, таа кратко одговори не.

2.На прашањето на Ефтов која е целта, таа одговори да предизвикаат природна смрт.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here