дома Македонија Пародијата на Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ пред штабот на СДСМ...

Пародијата на Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ пред штабот на СДСМ (видео)

313
0
АКЦИЈА

Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ, денеска пред штабот на владеачкиот СДСМ изведе пародија по повод денот на шегата.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here