дома Балкан Русија протерува британски и дипломати од другите европски земји, каде е Македонија

Русија протерува британски и дипломати од другите европски земји, каде е Македонија

1321
0
АКЦИЈА

Русија го зголеми бројот на протерани британски дипломати на 53, одговарајќи така на мерките на Лондон за протерување на риски дипломати. Руските власти предходно соопштија дека ќе протераат 23 британски дипломати, сразмерно со бројот на руските дипломати кои мораа да го напуштат Лондон.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here