дома Спорт Амбасадорите на Србија, Бугарија и заменик амбасадорот на САД гости на Големиот...

Амбасадорите на Србија, Бугарија и заменик амбасадорот на САД гости на Големиот балкански карате семинар

492
0
АКЦИЈА

Големиот балкански карате семинар со своето присуство го го почестија амбасадорите Душанка Дивјак – Томиќ од Србија, Иван Петков од Бугарија и заменикот на амбасадорот на САД, Микаела Швајцер – Блум, како и третиот секретар на српската амбасада Срѓан Недељковиќ.

Вториот ден на семинарот го предводеа мајсторите Зоран Пејов, Милан Ѓокиќ и Тони Петров, а присуствуваа 100-тина каратисти и џиу џицу борци.

Извор :Ipon.mk

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here