дома Балкан Драгиша Милетиќ: Лидерот на србите во Македонија и човек кој од 1991...

Драгиша Милетиќ: Лидерот на србите во Македонија и човек кој од 1991 до ден денеска учествувал во сите процеси од распадот на Југославија. Човекот кој ја формираше првата српска партија во Македонија ДПСМ и ја водеше истата до 2002 година денеска е Претседател на СНСМ во Македонија.

436
0
АКЦИЈА

Погледнете го цело интервју со Драгиша Милетиќ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here