дома Балкан Како лисиците завршиле на рацете на женска особа, тоа можеме само да...

Како лисиците завршиле на рацете на женска особа, тоа можеме само да си претпоставиме

203
0
АКЦИЈА

Синоќа во Хрватска се случила необичнатоаслучка. За тоа известија пожарникарите, кои за разлика од кај нас се опремени многу подобро и спремни за секакви ситуации.

Пожарникарите во Запрешиќ синоќа имале необична интервенција. Вечерва во 02:45 часот добиле пријава за потребата од отстранување на полициските лисици од рацете на жената.

“Известување во 2:45 часот од ПП Запрешиќ за потребата да се отстранат полициските лисици од рацете на една жена. Ги отстранивме полициските лисици. Интервенцијата заврши во 03:11 часот”, велат пожарникарите.


Како лисиците завршија на рацете на женско лице, можеме само да претпоставиме.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here