дома Балкан Од 1 јули се укинуваат тарифите за роаминг меѓу земјите од Западен...

Од 1 јули се укинуваат тарифите за роаминг меѓу земјите од Западен Балкан

205
0
АКЦИЈА

Од 1 јули ќе се укинат тарифите за роаминг за граѓаните од земјите од Западен Балкан (Македонија, Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Албанија), беше соопштено денеска на состанок организиран од Советот за регионална соработка (РЦЦ).

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here