дома Живот Бајден на еден од првите пресови со недоличен однос кон новинарите

Бајден на еден од првите пресови со недоличен однос кон новинарите

274
0
АКЦИЈА

Откако Бајден ги потпиша извршните наредби за унапредување на расната рамноправност, дописникот на Белата куќа Питер Дуси му довикна: „Господине претседател, за што разговаравте со Владимир Путин?“

Бајден потсмешливо му одговори: „За тебе“.

Па додаде: „Те поздрави“.

Другите новинари прснаа во смеа, а Бајден ја стави маската на лице и си замина.

Како што можеме да видиме и во лулката на демократијата односот кон новинарите може да биде арогантен и под секое ниво.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here